El passat mes de
gener vaig assistir al taller de galetes decorades de Claire’s Bakery.
Vam aprendre a
preparar la massa amb gust de vainilla així com les diferents decoracions, ja
sigui amb fondant o amb glaça real (de delinear i fluïda).
He de dir que per
a delinear has de tenir un bon pols i mooooolta paciència ;p
En les galetes
vam utilitzar la tècnica “wet on wet” que significa “humit sobre humit”, en la
que vam dibuixar cors a la tetera, topets al caramel i l’estampat d’espiga del
vestit de la nena.
Molt important! Sigui
quin sigui el dibuix que volem crear, em de ser molt ràpids ja que s’han d’integrar
be els colors i així aconseguirem un bon resultat!
Per fer detalls
com el ramet de la carbassa o el collar de la nena, em de deixar assecar la
primera capa ja que sinó, s’ajuntarien.
Desitjo que os
agradin!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada